ATERM

FERONERIEA USILOR

Feroneria

La fel de important ca si aspectul vizual este confortul. Usa trebuie sa functioneze in mod fiabil pentru protectie impotriva intemperiilor si sa ofere in mod durabil o securitate maxima. Prin diversele variante de broaste, manere si balamale, usile Aterm sunt fiabile, proiectate pentru a avea o lunga durata de utilizare cu actionare comoda si sigura.


Confort si siguranta adaptata individual

Fie ca utilizati broasca actionata din maner, cea actionata din cilindru sau cu inchidere-carlig usa Aterm se va inchide silentios in mai multe puncte antiefractie si va confera pentru o perioada indelungata o actionare confortabila.

Sistemele de balamale de inalta calitate destinate echiparii ansamblurilor de usi Aterm, asigura rezistena pe termen lung si constituie garantia conformitatii produsului cu exigentele cele mai stricte.


Manere

Cand vei deschide o usa Aterm vei recunoaste un maner de calitate. Avem o gama variata de culori grupate pe categorii distincte in functie de tipul de usa. Apeleaza la consultatii Aterm pentru a alege cea mai potrivita solutie pentru proiectul tau.


SUNTEM AICI PENTRU ORICE INFORMATIE

CONTACT