ATERM

TAMPLARIE ALUMINIU

Ferestre si usi din aluminiu

Ferestrele si usile din aluminiu, cu sau fara bariera termica, sunt executate cu profile de la furnizori consacrati pe plan mondial. Ferestrele si usile din aluminu raspund celor mai exigente normative din punct de vedere al rezistentei, etanseitatii si izolarii termice.

Fatade vitrate

Fatadele vitrate (pereti cortina) reprezinta un concept arhitectural modern in care interiorul se amornizeaza cu exteriorul cladirii, structuri complexe cu un real impact estetic. Fatadele realizate de noi se executa in sisteme consacrate pe plan international.

Placari cu panouri compozite

O metoda moderna de realizare a fatadelor ce permite solutii complexe. Se preteaza atat la personalizarea cladirilor vechi cat si la constructiile noi, moderne. Fatadele placate cu panouri compozite prezinta avantajul realizarii unor fatade durabile,realizabile intr-o gama coloristica bogata.

Winter garden

Reprezinta o categorie de lucrari complexe, spectaculoase ce se realizeaza din structuri specializate de aluminiu, echipate cu geam termoizolator special care sa confere siguranta in exploatare.


SUNTEM AICI PENTRU ORICE INFORMATIE

CONTACT
Update cookies preferences