FERESTRE

SISTEME DE VENTILATIE

Sistemul AirComfort

controleaza intrarea aerului proaspat prin ferestre in functie de presiunea vantului impiedicand patrunderea umiditatii, ceea ce reduce substantial riscul de deteriorare a cladirii din cauza igrasiei, astfel camera se aeriseste in mod placut iar curentul este evitat.


Un sistem inovator cu performanta convingatoare

Obiectele care sunt expuse unui curent de aer sunt atrase in acesta si nu impinse de catre acesta cum s-ar crede, astfel ca acest efect folosit in sistemul AirComfort face ca aripioara de etansare sa se ridice atunci cand presiunea vantului creste si sa inchida in mod sigur.


Sistemul de ventilatie Inovent

O ventilatie corespunzatoare este importanta mai ales pentru asigurarea unui climat sanatos si placut la interior. Cu ajutorul sistemului inovator de ventilatie Inovent aerul interior viciat, umed va fi inlocuit cu altul proaspat si uscat, excluzand riscul formarii condensului si mucegaiului si garantand calitatea excelenta a acestuia.

Ventilatie eficienta adaptata necesitatilor

Sistemul de ventilatie Inovent, compus din doua ventilatoare conjugate, aproape invizibile si care nu influenteaza aspectul sau dimensiunile ferestrelor, absoarbe printr-un ventilator aerul interior viciat si îl
ghideaza spre exterior, iar prin al doilea ventilator aspira aerul proaspat din exterior si îl introduce în încapere. Schimbatorul de caldura integrat permite recuperarea energiei termice în proportie de pâna la 68% reducand astfel consumul de energie.


SUNTEM AICI PENTRU ORICE INFORMATIE

CONTACT